Kaipaatko opasta alv-viidakossa?

16.8.2018

Oletko yrityksenne taloushallinnon ammattilainen tai hankinnoista vastaava henkilö? Nostattavatko alv-asiat sinussa paljon avoimia kysymyksiä? Ei hätää, me Intrumilla tarjoamme apua alv-viidakossa selviytymiseen Helsingissä ja Oulussa syyskuussa järjestettävissä alv-koulutuksissamme.

Erilaisten hankintojen sekä henkilökunta- ja markkinointikulujen vähennysoikeus arvonlisäverotuksessa on taloudelliseltakin merkitykseltään tärkeä asia monessa yrityksessä, mutta saattaa asiaan perehtymättömälle aiheuttaa epätietoisuutta. Arvonlisäveroasioiden vähennysoikeuteen liittyvissä asioissa sinua opastavat Intrumin alv-koulutuksessa osaavat asiantuntijamme, joille nämä teemat ovat päivittäistä työtä.

Seuraavat alv-koulutukset järjestetään Oulussa 4.9. ja Helsingissä 13.9.

Tiedätkö, milloin alv on vähennyskelpoista henkilökuntakulujen osalta? Miten erottaa markkinointikulut edustuskuluista? Esimerkiksi näihin rajanvetoihin löydät tulkinta-apua Intrumin järjestämistä koulutuksista. Syyskuun alv-koulutuksissa käydään läpi myös KHO:n ja Euroopan unionin tuomioistuimen tärkeimpiä päätöksiä vähennysoikeudesta.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osaat erottaa toisistaan liiketoimintaan liittyvät kulut vähennyskelvottomista kuluista ja tiedät, miten alv:n vähennys kohdistetaan ajallisesti ja tarvittaessa jaetaan. Koulutuksen jälkeen tunnet myös yrityksen maksamien henkilökuntakulujen vähennysrajoitukset ja ymmärrät oman käytön arvonlisäverotuksen periaatteen.

Koulutus soveltuu erityisen hyvin taloushallinnon ammattilaisille, hankinnoista vastaaville sekä yritystapahtumien järjestelyistä ja markkinointikuluista vastaaville.

Koko päivän koulutus, johon kuuluu koulutusmateriaalit, kahvi ja lounas, maksaa yhteensä 395 € + alv/hlö. Jos yrityksestä osallistuu koulutukseen myös toinen henkilö, toinen osallistuja saa osallistumisen puoleen hintaan.

Vielä ehdit ilmoittautua syksyn alv-koulutuksiimme. Valitse paikkakunta, jolla haluat koulutukseen osallistua ja varmista paikkasi koulutukseen jo tänään!

Lue lisää arvonlisäpalveluistamme.

 

 

Jaa sivu