Olemme nyt intrum

Olemme nyt Intrum

9.11.2017

Brändimme muuttuu Intrumiksi, mutta toimintamme ytimessä pysyy empaattisuus, eettisyys, ratkaisukeskeisyys ja sitoutuneisuus.

Olemme tänään päivittäneet brändiämme ja samalla vaihtaneet yrityksemme nimen: olemme nyt Intrum. Konsernimme sekä toimistomme Ruotsissa vaihtoivat nimeään jo lokakuussa. Muut Intrumin 21 maaorganisaatiota toteuttavat nimimuutoksen vähitellen. Uudistuminen liittyy Intrum Justitia –konsernin sekä Lindorff-konsernin yhdistymiseen, josta ilmoitimme kesäkuussa. Euroopan komission vaatimuksesta Suomessa yhdistymistä ei tapahdu. Suomen Lindorffin toiminnot myydään Lowell Groupille.

Palvelumme jatkuvat uuden nimen alla katkeamattomina ja yhtä laadukkaina kuin aikaisemminkin. Tulevaisuudessa yhdistyneellä Intrumilla tulee olemaan vielä nykyistäkin paremmat mahdollisuudet kehittää toimintaansa ja palveluaan suomalaisille asiakkailleen ja heidän asiakkailleen.

– Olemme tehneet pitkään työtä suomalaisyritysten luotonhallinnan kumppanina korostaen ylivertaisen asiakaspalvelun tärkeyttä sekä luotettavia, kaikkia hyödyttäviä toimintatapoja. Tätä työtä jatkamme edelleen. Yhdistyneen konsernin myötä pystymme tuomaan suomalaisten yritysten käyttöön entistä parempia digitaalisia ratkaisuja ja alan parhaita käytäntöjä, kertoo Suomen Intrumin toimitusjohtaja Tommi Sova.

– Intrumin päämääränä on toimia terveen talouden suunnannäyttäjänä. Meille se tarkoittaa sitä, että autamme yrityksiä saamaan maksun tuottamistaan palveluista ja tuotteista, sekä  kuluttajia ja yrityksiä pitämään kiinni sopimuksistaan. Olemme tehneet pioneerityötä sen eteen, että toimialallamme toimitaan reilusti, kunnioittavasti ja vastuullisesti, Sova jatkaa.

Yhdistyneellä Intrumilla on nyt Euroopassa lähes 8 000 ammattimaista ja sitoutunutta työntekijää toimimassa yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Lue lisää: Alan parhaat ratkaisut suomalaisten yritysten käyttöön

Jaa sivu