Intrum ja nettilasku.fi toivat automatisoidut prosessit pienyrittäjän taloudenhallinnan tueksi

13.6.2018

Kaikenkokoisten yritysten menestymisen takana ovat toimivat taloudenhallinnan, laskutuksen ja perinnän prosessit. Pienyrittäjän ei kuitenkaan kannata tehdä raskaita järjestelmähankintoja, kun kaiken tarvittavan voi saada helposti palveluna.

Intrum ja nettilasku.fi ovat aloittaneet yhteistyön, jolla pienyrittäjän on mahdollista saada kaikki tarvitsemansa taloudenhallinnan, laskutuksen ja perinnän palvelut käyttöönsä yhdellä napin painalluksella, juuri omiin tarpeisiinsa räätälöitynä.

Mikä nettilasku.fi -palvelussa on erilaista verrattuna markkinoilla jo oleviin palveluihin?

– Halusimme tuoda markkinoille nimenomaan pienyrittäjälle suunnitellun helpon ja nopean tavan hallita yrityksensä kassavirtaa ilman raskaita ja kalliita järjestelmähankintoja. Meille oli tärkeää, että yrittäjä saa palvelut heti käyttöönsä ja juuri siinä laajuudessa, mikä häntä parhaiten palvelee. Palvelumme rakentuvat eri taloudenhallinnan moduuleista, kuten myynti- ja ostolaskuista, palkkahallinnosta, perinnästä ja laskurahoituksesta, joiden avulla jokainen voi rakentaa itselleen sopivan palvelukokonaisuuden. Suunnittelumme ohjenuorana on toiminut alusta asti käyttökokemuksen helppous, nopeus ja edullisuus, kertoo nettilasku.fi:n toimitusjohtaja Timo Koistinen.

Mistä idea yhteistyöhön sai alkunsa?

– Näimme, että markkinoilla oli tarve parantaa pienyrittäjien taloudenhallintaa, ja lähdimme aktiivisesti etsimään sellaista taloudenhallinnan ja laskutusohjelmien kumppania, jolla on syvää osaamista, ja jonka käyttöliittymä vastaa odotuksiamme ylivertaisesta asiakaskokemuksesta. Nettilasku.fi oli siten luonnollinen ja helppo valinta kumppaniksemme, kertoo Intrumin kehitysjohtaja Antti Eskola.

– Pilvipalvelut ja automatisoidut prosessit mahdollistavat sen, että laskut liikkuvat ja raha tekee töitä 24/7. Yrityksen talouden ohjaaminen helpottuu, ja yrittäjällä on enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintansa harjoittamiseen.

– Etsimme jatkuvasti parempia ja älykkäämpiä tapoja yritysten luotonhallintaan liittyen, ja teemme yhteistyötä useiden taloudenhallinnan toimijoiden kanssa finanssiteknologian saralla. Nettilasku.fi on meille erittäin mielenkiintoinen kumppani, ja toivotamme kaikki heidän asiakkaansa tervetulleiksi Intrumin luotonhallinnan ja laskurahoituksen palveluiden piiriin. Uskon, että kokonaisvaltaisille palveluille on kysyntää jatkossakin. Me Intrumilla sitoudumme siihen, että voimme tarjota entistä älykkäämpiä prosesseja, joiden avulla pienyrittäjien luotonhallinnan riskit minimoidaan.

Lue Intrumin tiedote sopimuksesta.

Tutustu palveluun Nettilasku.fi:ssä

Haluatko kuulla lisää perintä- tai luottotietopalveluista? Ota yhteyttä.

Jaa sivu