Teemu Tuuri

Vianor: ”Joustavalla osamaksuratkaisulla puhtia myyntiin”

15.10.2019

Vianorilla ja Intrumilla on yhteinen tavoite tarjota Vianorin asiakkaille helppoa ja mukavaa asiointia asiasta ja kanavasta riippumatta.

Vianor on rengaspalveluihin ja autohuoltoon keskittynyt kasvava ketju, johon kuuluu yli 1400 liikettä 26 maassa. Suomessa Vianorilla on yli 100 myyntipistettä ympäri maan.

Renkaita myytäessä kertaostoksen summa on poikkeuksetta iso ja usein myös sellainen, johon asiakas ei ole varautunut. Siksi joustava ja niin asiakkaalle kuin myyjällekin helppo osamaksuratkaisu on myynnin perusedellytys.

– Intrumin ansiosta pystymme tarjoamaan osamaksumahdollisuutta asiakkaillemme niin verkossa kuin myymälöissäkin. Palvelu on tehty loppukäyttäjälle helpoksi ja sitä on mukava tarjota, kertoo Vianor Oy:n toimitusjohtaja Teemu Tuuri.

Yhteinen sävel mahdollistaa todellisen kumppanuuden

Intrumin ja Vianorin yhteistyö on kestänyt vuosia. Perintä- ja saatavapuolella löytyi yhteinen sävel nopeasti, jonka perustalle oli hyvä rakentaa laajempaa kumppanuutta.

– Alun perin Intrum on hoitanut Vianorin laskusaatavia ja perintäpalveluita. Kun laskutus- ja maksutaparatkaisut tulivat osaksi Intrumin palveluvalikoimaa, laajensimme yhteistyömme koskemaan myös niitä, Tuuri muistelee.

– Toivomamme joustavat maksutavat ovat nyt aktiivisesti käytössä sekä myymälöissämme että verkkokaupassa, ja olemme tilanteeseen erittäin tyytyväisiä. Kuuntelemme mielellämme jatkossakin Intrumin asiantuntijoiden ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi ja mahdollisimman mukavan palvelukokonaisuuden tarjoamiseksi asiakkaillemme, Teemu Tuuri summaa.

Jaa sivu